ALT OM TEMPO CONTRACTORS

Tempo Contractors ApS tilbyder Pre-Construction, Construction Management & General Contracting Services.


Tempo Contractors ApS er en nyoprettet byggevirksomhed i Danmark, der fokuserer på at opføre og overse private boliger, industrielle, uddannelsesmæssige og andre bygningstyper. Vores team af dygtige og entusiastiske fagfolk tager en samarbejdsorienteret tilgang for at garantere, at klienterne har kontrol, mens vi håndterer arbejdet. Vi tilbyder vores services til en række organisationer, herunder Novo-Nordisk, AGB, Vilstrup, Elindco, Dansk Boligbyg, Kjær & Larsen, private individer og kommuner som Københavns Kommune. Tempo Contractors ApS kan hjælpe dig med rådgivning, opførelse og renovering i enhver fase af dit byggeprojekt.

VORES KERNEVÆRDIER

er baseret på viden om håndværk, forståelse af byggeteknik og erfaring med bygningsledelse. Vi tager os af alt - fra de første lineære tegninger til et hus klar til indflytning. Du kan drømme om at bygge dit eget hus på en nyindkøbt grund, men du ved ikke, hvordan du skal tegne det eller vælge materialerne. At starte en ny konstruktion kan virke helt uoverkommelig.


For os er det vigtigste kundetilfredshed. Det starter med at levere kvalitet. Vi lægger også stor vægt på personlig kontakt. Dette er et bevidst valg. Udover at levere et kvalitetsprodukt bidrager kundefokus og engagement til kundetilfredshed.

MÅLSÆTNING


  • Kommunikation


  • Ansvarlighed


  • Professionalisme


  • Teamledelse

VISION


  • Sikkerhed


  • Integritet


  • Håndværksmæssig kvalitet


  • Fællesskab

SIKRING AF TILSTRÆKKELIGE OMKOSTNINGSBESPARELSER OG HØJKVALITETSMATERIALER

MØD VORES TEAM

Vi tror på, at mennesker kan samarbejde og arbejde sammen for at fuldføre opgaver, der er udover deres individuelle evner. Denne fælles indsats gør det muligt for dem at opnå mål, der ville være umulige at opnå individuelt. Et sådant samarbejde fremmer en følelse af teamwork, opmuntrer til innovation og fremmer succes.

Roman Kalinics

GRUNDLÆGGER

Definerer virksomhedens strategi og styrer dens udvikling, tager sig af finansiel, markedsførings- og personaleaspekter for at sikre kvalitet og kundetilfredshed. Inspirerer teamet til at stræbe efter store mål og resultater.

Gabriel Soltesz

PRODUKTIONS- OG PERSONALELEDER

Organisering af virksomhedens arbejde, kontrol og ledelse af medarbejdere samt rapportering af arbejdet til kunderne.

Robert Zalcmanis

ADMINISTRATIV DIREKTØR

Ansvarlig for at styre virksomhedens operationelle aktiviteter, sikre effektiv forretningsfunktion og opnå dens mål. Ansvarlig for kommunikation og interaktion med virksomhedens kunder og for at levere en høj kvalitet af service.

Andriy Korol

BYGGELEDER

Engageret i udviklingen af projekt dokumentation og kontrollerer kvaliteten af det udførte arbejde. Engageret i beregning af projekt estimater og har 25 års erfaring indenfor byggebranchen.

VORES TEAM STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG MED AT OPFYLDE DINE DRØMME

VORES FORENINGER